Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Δέσποινα Άμπα το Σάββατο 9/2/2019 στη Θεσσαλονίκη. Αγωνιζόμενη στα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων (U18) σημειώνοντας μόνο νίκες προκρίθηκε πανηγυρικά στους τελικούς της κατηγορίας που θα γίνουν τον Απρίλιο στην Αθήνα. Εκεί θα αγωνιστούν οι 26 καλύτερες αθλήτριες. Να σημειωθεί ότι η Δέσποινα είναι κατά πολύ μικρότερη της κατηγορίας, μόλις 13 ετών.
Την απευθείας πρόκριση χωρίς αγώνα πήραν ακόμα 3 αθλήτριες των ΣΑΡΙΣΩΝ, οι οποίες βρίσκονται ψηλά στον πίνακα αξιολόγησης: Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Νο2), Χρυσή Φωτιάδου (Νο3) και Δανιέλα Γραμματοπούλου (Νο4).
Στους αγώνες πήραν μέρος άλλα 3 κορίτσια της ομάδας, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση: Αλεξία Μάλο, Μαριάννα Γενεράλη και Μαρία Γιώτη.
Έτσι, στους τελικούς η ομάδα της Φλώρινας θα έχει τετραπλή εκπροσώπηση, κάτι πολύ σπάνιο για έναν σύλλογο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα κορίτσια μας!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.