Με την Επιτροπή Διοίκησης του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συναντήθηκε την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Μιχάλης Παλικρούσης, ο ταμίας, κ. Γιάννης Ελευθερίου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, κ. Δημήτρης Δούκας, τα μέλη κ.κ. Μιχάλης Ζέρβας και Τάσος Θεολόγου, ο τεχνικός διευθυντής του Τμήματος κ. Σπύρος Κέκελης καθώς και ο προπονητής, κ. Αδάμ Παπαδόπουλος.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Δημάρχου για το προπονητικό διήμερο της Εθνικής Ομάδας Παίδων, το οποίο θα λάβει χώρα στην πόλη της Φλώρινας στις 23 και 24 Μαρτίου 2019, ενώ, παράλληλα, ζήτησαν από τον κ. Δήμαρχο τη στήριξη του Δήμου για την κάλυψη των προβλεπόμενων δαπανών φιλοξενίας.

Επιπρόσθετα, κατέθεσαν υπόμνημα με το οποίο ζητήθηκε η κατασκευή ενός ακόμα κλειστού Γυμναστηρίου στην πόλη της Φλώρινας με την απαραίτητη χρηματοδότηση αυτού να λαμβάνει χώρα μέσω προγραμμάτων.

Τέλος, ευχαρίστησαν τον κ. Δήμαρχο για την έως τώρα αγαστή τους συνεργασία, καθώς εδώ και χρόνια στηρίζει κάθε τους προσπάθεια με κάθε μέσον.

Ο κ. Δήμαρχος με τη σειρά του είπε, ότι είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι το τμήμα καλαθοσφαίρισης του «Αριστοτέλη» συνεχίζει με μεράκι και με διάθεση για ακόμα σημαντικότερες διακρίσεις. «Ο Δήμος Φλώρινας και εγώ προσωπικά από όποια θέση και αν βρίσκομαι μελλοντικά», είπε, «θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε σας προσπάθεια». «Επιπλέον», είπε ότι «ο Δήμος Φλώρινας θα συνδιοργανώσει το προπονητικό διήμερο, συμβάλλοντας στην κάλυψη των απαραίτητων δαπανών».

Σχετικά με την κατασκευή ενός ακόμα κλειστού γηπέδου, είπε ότι ο Δήμος Φλώρινας και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα εξετάσουν τη δυνατότητα ανέγερσης αυτού, αξιοποιώντας όσα προγράμματα προσφέρονται για αυτό τον σκοπό.