Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019


Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Φλώρινα, ακολουθώντας την 6/3015/11-2-2019 εγκύκλιο της Κεντρικής Διοικήσεως ΕΕΣ, ανακοινώνει ότι:

Τις τελευταίες ώρες πριν από την λήξη της προθεσμίας που είχε ορισθεί για την εγγραφή μελών, (με τα οποία ο ΕΕΣ θα πραγματοποιούσε τις πρώτες δημοκρατικές εκλογές στην ιστορία του), σημειώθηκε σε πανελλήνια κλίμακα, αθρόα και πολυπληθής εγγραφή νέων μελών, σε τέτοιο βαθμό, που ήταν αδύνατο να καταγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα που υποστηρίζει την διαδικασία.

Αυτό φυσικά αποτελεί εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός, το οποίο εξέλαβε η Κεντρική Διοίκηση ΕΕΣ«ως επιθυμία της ελληνικής κοινωνίας να αγκαλιάσει τον ανθρωπιστικό μας οργανισμό». Για αυτό το λόγο αποφάσισε να δώσει περισσότερο χρόνο, ώστε να εγγραφούν και άλλα μέλη που δεν κατάφεραν να το πράξουν μέσα στα στενά όρια της προηγούμενης προθεσμίας.

Ως απόρροια των ανωτέρω οι εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου 2019αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν στις 31 Μαρτίου 2019, με νέα Πρόσκληση Περιφερειακής Συνελεύσεως των Τμημάτων του ΕΕΣ σε όλη τη χώρα.

Στο μεταξύ θα συνεχιστεί σε όλο αυτό το διάστημα η εγγραφή νέων μελών προκειμένου ο ΕΕΣ να αποκτήσει πραγματικά πλατειά βάση εκλογικού σώματος στην ελληνική κοινωνία, δίνοντας σε όλους το δυνατότητα εγγραφής. Στο γραφείο του Περιφερειακού ΤμήματοςΕΕΣ Φλώρινας (ημιώροφος Διοικητηρίου), θα πραγματοποιούνται καθημερινά εγγραφές μελών από τις 10:00 πμ έως τις 13:00 μμ.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία αυτή δεν αφορά τις εγγραφέςενδιαφερομένων για εκπαίδευση, αλλά μόνον την εγγραφή μελών που θα διαμορφώνουν το μέλλον του ΕΕΣ σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, αναδεικνύοντας με την ψήφο τους τόσο την Κεντρική Διοίκηση όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ΕΕΣ στη Φλώρινα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.