Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019

on

Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς τον ιατρό κ. Ιωάννη Μουμουλίδη για την ολοπρόθυμη και ανιδιοτελή συμβολή του στην επιμόρφωση των Εθελοντών Νοσηλευτικής, μέσα από μια σειρά συναντήσεων οι οποίες κάλυψαν τα κυριότερα προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία των ώτων, ρινός και του λάρυγγος. Οι Εθελοντές του τμήματος έλυσαν πολλές απορίες και έλαβαν πολύτιμο προσανατολισμό για τους ανθρώπους που φροντίζουν, καθώς και για τον εαυτό τους.

Το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Φλώρινας ευελπιστεί και σε μελλοντική συνεργασία μαζί του και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους επιστήμονες από τον χώρο της υγείας, να συμβάλλουν στην προσπάθεια κατάρτισης των Εθελοντών του Τμήματος, μέσω των οποίων ωφελούνται πολλοί συνάθρωποί μας που βρίσκονται σε ανάγκη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.