Συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Χρήστο Παπούλκα πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Κων/νος Γέρου, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Παπούλκας ενημέρωσε τους Αντιπεριφερειάρχες για την υφιστάμενη κατάσταση αλλά και τις απαιτούμενες παρεμβάσεις στις κτιριακές υποδομές καθώς και τις ανάγκες που υπάρχουν σε ιατρικό εξοπλισμό, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου.

Επιπρόσθετα, ο νέος διοικητής ενημερώθηκε για τα έργα που έχει προγραμματίσει να υλοποιήσει στο νοσοκομείο η Π.Ε. Φλώρινας, όπως η επισκευή της στέγης στο τμήμα νεφροπαθών, η κατασκευή νέων οικίσκων για τα οχήματα του ΕΚΑΒ αλλά και η προμήθεια χειρουργικών εργαλείων και λοιπού ιατρικού εξοπλισμού μέσω του τοπικού πόρου (έργο ύψους περίπου 200.000 ευρώ) που θα συζητηθεί στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος: "Στόχος της παρούσας περιφερειακής αρχής είναι να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας. Η συνεργασία μας είναι δεδομένη και πιστεύουμε ότι με τις πρωτοβουλίες αυτές που έχουμε αναλάβει θα βοηθήσουμε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το νοσοκομείο στους πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας"