Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019


Στην κοπή της βασιλόπιτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Φλώρινας, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος, την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019.

Παρόντες, επίσης ήταν η Αντιδήμαρχος του Δήμου Φλώρινας, κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στους ωφελούμενους και στους εργαζόμενους του Κέντρου καλή χρονιά με υγεία, χαρά και προκοπή, τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειες τους. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο έργο του κέντρου, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στην εξυπηρέτηση και στη φροντίδα των ηλικιωμένων του Δήμου Φλώρινας. Τέλος, ανέφερε ότι, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, έχουν αναπτυχτεί και στηρίζονται δομές όπως το ΚΗΦΗ, το ΚΑΠΗ, το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών, το «Βοήθεια στο Σπίτι», τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και οι οργανωμένοι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Φλώρινας.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.