Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019


Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους τέσσερις συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση για εξεύρεση ενός καναπέ, προς εξυπηρέτηση απόρου που το είχε ανάγκη. Φυσικά αξιοποιήθηκε η μία προσφορά από όλες, της οποίας η δωρήτρια επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, αλλά την ευχαριστούμε θερμά.

Eπίσης, θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε προς τον Νικόλαο Σαββάκη, μέλος της Ομάδας Διάσωσης, που βοήθησε στην μεταφορά του επίπλου, καθώς και τον Ελευθέριο Μαντουλίδη που συμμετείχε στην προσπάθεια, διαθέτοντας και κατάλληλο όχημα για την μεταφορά.
Με τις ενέργειες όλων καλύφθηκε μια σημαντική ανάγκη. Ευχόμαστε να υπάρχουν πάντα μιμητές τέτοιων πράξεων προς ανακούφιση των δυσκολεμένων συνανθρώπων μας, που αντιμετωπίζουν συχνά το σκληρό πρόσωπο της ζωής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.