Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019


Άλλο σημαίνει αποεπένδυση, άλλο πώληση, άλλο ξεπούλημα και άλλο ΔΩΡΕΑΝ εκχώρηση.

Μιλήσανε για αποεπένδυση, μιλήσαμε για ΞΕπούλημα
Μιλήσανε για πώληση, μιλήσαμε για ΞΕπούλημα
Μιλήσανε για εύλογο τίμημα, ΜΙΛΑΜΕ για «δωρεάν εκχώρηση».

Από την αρχή μας βρήκαν απέναντί τους στο …¨όραμα¨ της πώλησης λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, από την αρχή προβάλαμε ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ τις αντιρρήσεις μας και τις καταστροφικές συνέπειες του σεναρίου τούτου και ΔΥΣΤΥΧΩΣ –σήμερα- οι εξελίξεις μας δικαιώνουν.

Εάν οι προσφορές των δήθεν επενδυτών δεν έχουν ακόμα προσβάλει τη Διοίκηση της ΔΕΗ και την κυβέρνηση, εάν όταν μιλούσαν για εύλογο τίμημα εννοούσαν ότι θα δώσουν την Μελίτη όσο όσο για να ικανοποιήσουν τα ιδιωτικά συμφέροντα και να «εκτελέσουν» το σχέδιο της πολυπόθητης αποεπένδυσης, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
Τότε τα πράγματα ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι όλα γίνονται με ανοχή που αγγίζει τα όρια της πρόκλησης.

Η στιγμή είναι κρίσιμη και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Έστω και αυτή την ώρα ΚΑΛΟΥΜΕ τη Διοίκηση της ΔΕΗ και την Κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το ότι «η ΔΕΗ θα αξιολογήσει την προσφορά σε τεχνικό και οικονομικό επίπεδο και θα ζητήσει βελτίωσή της» είναι κάτι που δεν μας λέει απολύτως τίποτα.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της επιχείρησης την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ δραστικές αποφάσεις έτσι ώστε τα σχέδια της «επόμενης ημέρας» να μην γραφτούν με τα πιο μελανά γράμματα της ιστορίας η οποία (όσο και να θέλουν κάποιοι να του ξεχνούν) είναι αυστηρός κριτής.
Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.