Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

on

Έκλεισε μια εβδομάδα και ΚΑΝΕΝΑΣ μα κανένας δεν απάντησε αλλά και δεν διόρθωσε τον φωτισμό του Σταυρού στον λόφο του Αγίου Παντελεήμονα.

Χθές το βράδυ όπου η πανσέληνος είχε φωταγωγήσει ολόκληρη την πόλη της Φλώρινας φαινόταν ελαφρά ο Σταυρός .....σας παραθέτω παρακάτω δύο φωτογραφίες με την ερώτηση που δεν έχει απαντηθεί ακόμη: 
Γιατί παραμένει χωρίς φωταγώγηση ο Σταυρός στο ύψωμα του Αγίου Παντελεήμονα;;;;

Υ.Γ : Και για μην είμαστε άδικοι ..η ερώτηση απευθύνεται προς άγνωστο παραλήπτη αφού δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο υπεύθυνος συντήρησής του.
3 σχόλια:

 1. Μάστορα δίκιο έχεις. Όμως εδώ δεν καίνε οι μισές λάμπες της πόλης διαχρονικά, θες σε 4 μέρες να φτιαχτεί ο Σταυρός? Αν δεν ενοχλήσεις προσωπικά τουλάχιστον Αντιδήμαρχο χαιρι δεν θα δεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. για να μην είμαι άδικος ..η ερώτηση απευθύνεται προς άγνωστο παραλήπτη αφού δεν γνωρίζω ποιος είναι ο υπεύθυνος συντήρησής του.

   Διαγραφή
 2. Το ίδιο και την ίδια βαρύνουσα σημασία δεν εχει ο ΣΤΑΥΡΟΣ το σύμβολο της Θρησκείας μας που απαιτούμε ΣΕΒΑΣΜΟ από όλους με τις .....λάμπες στα σοκάκια της πόλης. ΕΛΕΟΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.Αναμένουμε εμπρακτη ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ …

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.