Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική ημερίδα Στελεχών Εκπαίδευσης, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, με θέμα: «Διεύθυνση Σχολικών Μονάδων και λήψη αποφάσεων».

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/02/2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και συμμετείχαν 42 Διευθυντές και Υποδιευθυντές Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.

Στην επιστημονική προσέγγιση του θέματος συνέβαλαν οι εισηγητές - επιμορφωτές της ημερίδας, κύριοι Ιορδανίδης Γεώργιος, Αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, και Παπαευαγγέλου Αθανάσιος, Συντονιστής Εκπαιδευτικού έργου, του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας και Διδάκτορας Νομικής του ΑΠΘ.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Παύλος Ιωάννου, ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της Ημερίδας: τον Δήμο Φλώρινας και την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τους ομιλητές, κ. Ιορδανίδη Γεώργιο και κ. Παπαευαγγέλου Αθανάσιο και όλους τους Διευθυντές και Υποδιευθυντές των Σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης για τη συμμετοχή τους, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την πρόθεσή του για τη διοργάνωση ανάλογων εκπαιδευτικών δράσεων και στο μέλλον.

Ο Διευθυντής της ΔΔΕ Φλώρινας
Ιωάννου Παύλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.