Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019


Με τους υπευθύνους του Εργαστηριακού Κέντρου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, συναντήθηκε την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, παρουσία της Αντιδημάρχου Φλώρινας, κ. Όλγας Μούσιου-Μυλωνά.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι παρεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν στους χώρους των εργαστηρίων που βρίσκονται στο ΕΠΑΛ και στο εσπερινό ΕΠΑΛ Φλώρινας και τα οποία χρήζουν συντήρησης τόσο στις κτιριακές υποδομές, όσο και στον εξοπλισμό τους.

Για τις ανάγκες αυτές τον κ. Δήμαρχο ενημέρωσαν η Διευθύντρια του Εργαστηριακού Κέντρου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Ευγενία Μαρνέρη, ο Πρόεδρος και το μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας, κ. Ζήσης Δημητρίου και κ. Μαρία Χατζή, ο Πρόεδρος των μαθητών του Εσπερινού ΕΠΑΛ, κ. Τρύφων Κατίδης και μαθητές από το 1ο ΕΠΑΛ.

Ο κ. Δήμαρχος, ακούγοντας τα αιτήματα των υπευθύνων, είπε ότι οι παρεμβάσεις που πρέπει να λάβουν χώρα στα εργαστήρια που βρίσκονται στα δύο ΕΠΑΛ έχουν καταγραφεί από τις υπηρεσίες του Δήμου και έχουν συμπεριληφθεί στον διαγωνισμό για την επισκευή, συντήρηση, ανακαίνιση σχολικών μονάδων του Δήμου Φλώρινας, συνολικού προϋπολογισμού 510.000,00€ περίπου, για το οποίο έχει προκύψει ανάδοχος και η συμβασιοποίησή του θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Έτσι, με την υπογραφή του έργου από τον ανάδοχο, θα ξεκινήσουν άμεσα και οι παρεμβάσεις στους εργαστηριακούς χώρους των ΕΠΑΛ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.