Στον πολύ όμορφο ανακαινισμένο χώρο του περιπτέρου του ΦΟΟΦ ο ομώνυμος σύλλογος έκοψε την ετήσια βασιλόπιτα του.
Η αίθουσα γεμάτη ασφυκτικά με παρόντες όλο το ΔΣ του ΦΟΟΦ από μέλη και φίλους αλλά και τις αρχές της πόλης μας που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Συγκινητική ήταν η παρουσία των παλαιών προέδρων του συλλόγου με αυτή του συνταξιούχου ιατρού κ Νικόλαου Κωσταντινίδη ο οποίος αειθαλής έδωσε το παρών και λάμπρυνε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Να σημειωθεί πως ο κ Κωσταντινίδης ήταν ένας εκ των ιδρυτών του συλλόγου.
Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Φλώρινας Στέφανος Μπίρος ,ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αντωνιάδης ο Δκτης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Ιωάννης Μιαούλης εκ μέρους της 3ης ΜΣΕΠ Βιτσίου ο Θανάσης Καιμάρας ενώ έντονη η παρουσία και υποψηφίων Δημάρχων στις επικείμενες αυτοδιοικητητικές εκλογές όπως ο Βασίλειος Γιαννάκης ο Δημήτρης Φαρμακιώτης ο Στάθης Κωσταντινίδης.
ο ΦΟΟΦ τίμησε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης γυναίκες μέλη του συλλόγου την κ.Κωσταντίνα Πατσούρη ως πρώτη γυναίκα μέλος του ΔΣ του συλλόγου η οποία συμμετέχει ανελειπώς σε όλες τις εξορμήσεις όπως επίσης και την Βέρα Κολάτσκου και η Κωσταντίνα Γιανκουλίδου ενώ βραβεύτηκε και η μικρή Μαριαλένα Καλυβιάνου.
Επίσης βραβεύτηκε ένας από τους πιο παλιούς ορειβάτες της Φλώρινας ο Τάκης Τσούλος.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π.Χριστόδουλος.

Τα Φλωρινιώτικα Νέα εύχονται καλή και ευλογημένη χρονιά στο ΔΣ και στα μέλη του ΦΟΟΦ με υγεία.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση: