Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019


Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου το Πισοδέρι Φλώρινας έγινε ο τόπος συνάντησης όλων αυτών που λατρεύουν και δραστηριοποιούνται στο ορειβατικό σκι.
200 και πλέον επισκέπτες από όλη την Ελλάδα ακόμη και από την μακρινή Κρήτη βρέθηκαν συναντήθηκαν και απόλαυσαν στην οροσειρά του Βαρνούντα μαγευτικές ορειβατικές διαδρομές κάνοντας σκι.

Διοργανωτής της εκδήλωσης η Dynafit Greece ο Σ.Ε.Ο ΦΛΩΡΙΝΑΣ ο Δήμος Πρεσπών το καφε μπαρ "La Valia Aratsi" του Θοδωρή Φάτση και ο Συναιτερισμος Δασοκτημόνων Πισοδερίου.


Δύο μέρες δυνατών συγκινήσεων με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν ορειβατικές διαδρομές κάτω από τις οδηγίες του Θοδωρή Φάτση ως οδηγού βουνού του Γιώργου Κλαουδάτου που ήταν και ένας από τους διοργανωτές και άλλων 50 οδηγών βουνού οπού με ασφάλεια πέρασαν ένα ξεχωριστό διήμερο στις πλαγιές του Βαρνούντα αφού όπως μας είπαν σε δηλώσεις τους δεν έχουν ξαναζήσει τέτοιες όμορφες διαδρομές.
Βέβαια ο Θοδωρής Φάτσης ως καλός οικοδεσπότης είχε φροντίσει και για την διασκέδαση των καλεσμένων με μπάντα από χάλκινα Φλωρίνης αφού από νωρίς κερνούσε ορειβατική φασολάδα ,τσιγαρίδες και άφθονο κρασί προσφορά του Δήμου Πρεσπων.


Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου ...
Δείτε ένα μικρό αφιέρωμα :
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.