Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019


ρεπορτάζ : Μπάμπης Τριανταφυλλίδης
                Κώστας Τρύφων

«Εγώ και οι συνεργάτες μου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε τον Δήμο για να επανέλθει η κανονικότητα, η ισονομία και η αναπτυξιακή διαδικασία σ’ αυτόν», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Πρεσπών Βασίλης
Τσέπας στην πρώτη συγκέντρωση φίλων του συνδυασμού του «με λογισμό και όραμα» την Παρασκευή 22.2.2019.
Για τις σχέσεις δημοτών και δήμου επεσήμανε ότι «θα στηρίξουμε την Πρέσπα και τους Πρεσπιώτες όπου κι αν βρίσκονται, για να υπάρχει το αίσθημα δικαίου στον κάθε πολίτη».
Βέβαιος για τη νίκη του τόνισε πως οι επιλογές του συνδυασμού του «είναι επιλογές ευθύνης γι’ αυτό και θα είναι νικηφόρες».

Για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει το πρόγραμμα του πράξη ο κ. Τσέπας είπε ότι « με σχέδιο, πρόγραμμα και σκληρή δουλειά, μπορούμε να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα, για να εξασφαλίσουμε ανθρώπινες συνθήκες καθημερινής ζωής στους συμπολίτες μας, για καλλίτερο περιβάλλον, για την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Δήμου μας»
Τέλος ζήτησε από τους δημότες του Δήμου Πρεσπών να στηρίξουν τον συνδυασμό του «για μια νικηφόρα πορεία, να δώσουμε την ελπίδα, την προοπτική και την αισιοδοξία στους δημότες μας για την ανάπτυξη και το μέλλον της Πρέσπας» για να μην επαναληφθεί η χαμένη ευκαιρία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής γιατί η Πρέσπα δεν αντέχει πειραματισμούς και προχειρότητες


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.