Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

on

Νέος διοικητής του ιστορικού 1ου Συντάγματος Πεζικού "Σαγγάριος" στη Φλώρινα, ανέλαβε κατά την τελετή παραλαβής - παράδοσης, ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) Νικόλαος Γκόνης, ο οποίος διαδέχθηκε τον μέχρι πρότινος Διοικητή του 1ου ΣΠ, προαχθέντα σε Ταξίαρχο Παναγιώτη Καρατζά. 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2019, στο Στρατόπεδο «Σκιαδοπούλου».

Μετά από μια επιτυχημένη διοίκηση ο απερχόμενος δκτης Ταξίαρχος Παναγιώτης Καρατζάς μέσα σε έντονο συγκινησιακό κλίμα τόνισε πως ήρθε ως επισκέπτης αλλά πλέον νιώθει Φλωρινιώτης αφού η έδρα του 1ου ΣΠ η Φλώρινα και οι κάτοικοι της τον αγκάλιασαν και τον έκαναν να νιώθει Φλώρινιώτης.

Να τονίσουμε πως ο απερχόμενος δκτης του 1ου ΣΠ μετατέθηκε στην Κοζάνη έδρα της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας οπού ανήκει το 1ο ΣΠ και αναλαμβάνει την διοίκηση στην θέση του απερχόμενου Ταξιάρχου Ν. Κατσικά.

Ο νέος δκτης Συνταγματάρχης (ΠΖ) Γκόνης Νικόλαος στον χαιρετισμό του ανέφερε πως είναι τιμή για έναν αξιωματικό να αναλαμβάνει την διοίκηση του ιστορικού 1ου Συνταγματος Πεζικού και πως θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του.

Στην τελετή παράδοσης παραλαβής παραβρέθηκαν όλες οι αρχές της πόλης μας ,ενώ την τελετή ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ Θεόκλητος.

Μέτα την τελετή ακολούθησε δεξίωση στον χώρο του ΚΨΜ οπού πραγματοποιήθηκαν ανταλλαγές δώρων στον απερχόμενο Δκτη.
 0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.