Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019


Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αμυνταίου πραγματοποίησαν την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μανιακίου. Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μανιακίου κ. Γιώργος Τσιβελεΐδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου, τις αρμοδιότητες του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν αιτήματα που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους στο σχολείο. Επιπλέον, οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον Ειδ. Σύμβουλο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Μιχάλη Κάγκα για τη λίμνη Βεγορίτιδα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στη Βιβλιοθήκη Αμυνταίου, όπου έλαβε χώρα εκπαιδευτική δράση που περιελάμβανε διαδραστική αφήγηση παραμυθιού και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Από το Γραφείο Δημάρχου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.