Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

on

Στα 4 σημεία του ορίζοντα έδωσαν το παρόν και διέπρεψαν οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου Ξιφασκίας. Πραγματικός Αθλητικός Οργασμός με την συμμετοχή στο Grand – Prix της Βουδαπέστης και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Σόφιας το προπερασμένο Σ/Κ, διοργάνωση του Kids Cup Vol.4 στο TFC – HELEXPO στη Θεσσαλονίκη αλλά και Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως και Αναπτυξιακοί Αγώνες στο ίδιο όπλο στην Αθήνα το περασμένο Σ/Κ.

Αναλυτικότερα, μετά από mini προετοιμασία οι Τσώκας Νικόλαος και Τσώκας Αστέριος συμμετείχαν στο Grand – Prix της Βουδαπέστης ανάμεσα σε 313 αθλητές από 40 Χώρες με τον Αστέριο 180ο και τον Νικόλα 260ο. 

Παράλληλα το ίδιο σ/κ ο Δημήτρης Σαχινίδης κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 ξίφους ασκήσεως στην Σόφια της Βουλγαρίας.

Στην Θεσσαλονίκη και στο Προπονητικό – Αγωνιστικό Κέντρο του Ο.ΞΙ.Φ., TFC – HELEXPO διοργανώθηκε ο 4ος αγώνας του KIDS GP με την συμμετοχή 180 παιδιών στο ξίφος μονομαχίας και τη σπάθη από 12 σωματεία. Ο ΟΞΙΦ συμμετείχε με 35 αθλητές και αθλήτριες ενώ διακρίθηκαν : Χρυσά Μετάλλια οι Τσατσαράκη Δήμητρα (-14 σπάθη) , Γώγου Σοφία (-11 σπάθη), Μαυρομμάτης Αχιλλέας (-14 ξίφος μονομαχίας) – Ασημένια Μετάλλια Ρασπόπτση Νεφέλη (-11 ξίφος μονομαχίας), Τιριακίδου Μαρία – Χριστίνα (-14 ξίφος μονομαχίας) – Χάλκινα Μετάλλια οι Τσώκας Βασίλειος (-14 ξίφος μονομαχίας), Παυλίδου Χαρά – Ιωάννα (-11 ξίφος μονομαχίας), Βράκας Τριαντάφυλλος (-11 ξίφος μονομαχίας). Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στον Επίσημο Site: www.oxif.gr/kidscup.

Στην Αθήνα η Καλλιρόη Ναίδη κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο και ο Σωτήρης Γεροσίδερης, αν και τραυματίας, το Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο -13 και -11 στο ξίφος ασκήσεως. Στο Κύπελλο Ανδρών στο ίδιο όπλο ο Δημήτρης Δούδος κατέκτησε την 6η θέση. Όλα τα αποτελέσματα των Αγώνων στην Αθήνα είναι διαθέσιμα στο: www.fencingworldide.com.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες!

Από το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.