Είμαι ο Μιχάλης Τοπάλτσης πατέρας 2 παιδιών, και μόνιμος κάτοικος Φλώρινας. Ελεύθερος Επαγγελματίας στον χώρο της Πληροφορικής και των Multimedia, Καθηγητής Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής και Πρωτοψάλτης στον Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Αμμοχωρίου.

Από μικρός στις οικοδομικές εργασίες δουλεύοντας με τον πατέρα μου, κατάλαβα, ότι ο μόχθος η σκληρή δουλειά και η τιμιότητα δεν αποφέρουν αναγκαστικά μόνο υλικά οφέλη. Χρόνια μετά συνειδητοποιώ το «καλό όνομα» που άφησε στην τοπική κοινωνία με την ευσυνειδησία την εργατικότητα και το αγωνιστικό φρόνημα που τον διακατείχε. Αυτή την ευσυνειδησία και την όρεξη για δουλειά μαζί με ένα όμορφο όραμα για την Φλώρινα διέκρινα στον Βασίλη Γιαννάκη.

Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που είμαι υποψήφιος με τον Συνδυασμό του « Φλώρινα Τόπος Ζωής μας » Γνωρίζοντας πως ο δυναμισμός του και η εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση αποτελούν εχέγγυα για μια επιτυχημένη εκπροσώπηση των πολιτών.

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών και δή των Ελευθέρων Επαγγελματιών με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Δεν είμαι αιθεροβάμων, αλλά για να γίνουν τα οράματα πράξεις, πρέπει να ξεκινήσουμε να δρομολογούμε άμεσα τις παρεμβάσεις μας.

Κάποτε πρέπει να γίνει η αρχή και θα γίνει σε ότι με αφορά.

Ως συνεργάτης του Επιμελητηρίου Φλώρινας με συμμετοχή σε αγώνες και διεκδικήσεις αλλά και με διάθεση προσφοράς προς τον συνδημότη μου θα αγωνιστώ ώστε η Φλώρινα να καταστεί σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή και να αναδείξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Θέματα όπως το Κολυμβητήριο, η Σιδηροδρομική Εγνατία, η ΒιΠε, ο Αγροτουρισμός, Κοινωνική μέριμνα των αδυνάτων, τα Τοπικά παραδοσιακά Προϊόντα, αλλά και μία σειρά άλλων τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων μπορεί να ανοίξει νέες θέσεις εργασίας αλλά και να συμβάλει στην τοπική ανάπτυξη με εξωστρέφεια συνεργασίες και συνεργατικές Δημοτικές επιχειρήσεις. Ο Δήμος είναι εργαλείο Ανάπτυξης εφόσον στελεχωθεί από έντιμους και ικανούς ανθρώπους. Η ενίσχυση της τοπικής αγοράς θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ανεργίας. Αξιοποίηση ανθρωπίνου δυναμικού και συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς όπως Επιμελητήριο, Πανεπιστήμιο, Γεωπονική σχολή κτλ.

Με αίσθημα ευθύνης ζητώ να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας και σας διαβεβαιώ ότι θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας. Το οφείλουμε σε εμάς και τα παιδιά μας.

Τοπάλτσης Μιχάλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Με τον Συνδυασμό του Βασίλη Γιαννάκη
Φλώρινα Τόπος Ζωής μας