Στον αγώνα Πεδίου “17th INTERNATIONAL TFG ACHAIA CLAUSS 2019”, που διοργάνωσε ο Α.Σ.Τ. ΠΕΛΟΠΑΣ ΤΗΝ 24/3/2019, στις εγκαταστάσεις ΑΧΑΪΑ Clauss στην Πάτρα Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας εκπροσωπήθηκε με τρεις αθλητές. Στις κατηγορίες TRANDITIONAL και LONG BOW οι αθλήτριες ΤΣΩΤΣΟΥ Ελένη και ΒΟΓΛΗ Νικολέτα αντίστοιχα, ανέβηκαν στην κορυφή του βάθρου και πρόσθεσαν από ένα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της Λέσχης μας.

(Στην Λέσχη μας εκτός από την Ολυμπιακή τοξοβολία αναπτύσσεται και η παραδοσιακή τοξοβολία η οποία κερδίζει συνεχώς θαυμαστές. Τα παραδοσιακά τόξα συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες αλλά κυρίως σε αγώνες ανοιχτού πεδίου και σε αγώνες 3D, τους οποίους πολύ σύντομα θα γνωρίσει η Φλώρινα).

Τρανταχτή παρουσία της Λέσχης μας υπήρχε την 23 και 24-3-2019 και στο σκοπευτήριο του Α.Ο. Ιωαννίνων ΄΄BUDO΄΄ όπου ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας κατέλαβε 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα τριών όπλων (3 GUN) L ΙΙΙ Tournament. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε για την εξαιρετική διοργάνωσή του και οι αθλητές είχαν τις προϋποθέσεις για να αναδείξουν τις ικανότητες τους.

(Ο αγώνας τριών όπλων ΄΄3 GUN΄΄ είναι ένας σύνθετος αγώνα που εκτελείται σε δυο ημέρες. Οι αθλητές καλούνται να αγωνιστούν στο πιστόλι, στο λειόκαννο και στο ραβδωτό όπλο κινητού ουραίου. Και τα τρία όπλα απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία και συντελεστές του επιδιωκόμενου αποτελέσματος είναι η ακρίβεια των βολών και η ταχύτητα).

Το Δ.Σ. και οι συναθλητές της ΣΑΛ Φλώρινας τους συγχαίρουν και τους εύχονται καλή επιτυχία.

Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ