Η Πρόεδρος της Ένωσης Φιλολόγων Φλώρινας, κ. Αθηνά Ζωγράφου, επισκέφθηκε την Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δράσεις της Ένωσης για την επόμενη περίοδο και, συγκεκριμένα, η πραγματοποίηση τοπικού «Διαγωνισμού Ορθογραφίας», με τη συμμετοχή των μαθητών της τρίτης Γυμνασίου, από τους οποίους οι δέκα πρώτοι επιτυχόντες θα συμμετάσχουν στον περιφερειακό «Διαγωνισμό Ορθογραφίας», η συνδιοργάνωση ποιητικής εκδήλωσης με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Ποίησης, καθώς και η υλοποίηση εκδήλωσης – αφιερώματος στον συγγραφέα ΑντόνΤσέχωφ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία και της Αντιδημάρχου Φλώρινας, κ. Όλγας Μούσιου Μυλωνά.

Η κ. Ζωγράφου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την ως τώρα αγαστή του συνεργασία με την Ένωση Φιλόλογων Φλώρινας, ζήτησε εκ μέρους της Ένωσης τη συνδρομή του Δήμου Φλώρινας για την πραγματοποίηση των παραπάνω εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα στην πόλη της Φλώρινας.

Ο κ. Δήμαρχος, συνεχίζοντας στο ίδιο πνεύμα, είπε ότι ο Δήμος Φλώρινας με χαρά θα βοηθήσει την Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας για την πραγματοποίηση σημαντικών πνευματικών εκδηλώσεων στην περιοχή μας, οι οποίες έχουν ως στόχο την προώθηση της λογοτεχνίας και του πολιτισμού. Τέλος, ευχαρίστησε την κ. Ζωγράφου για την έως τώρα εξαιρετική συνεργασία τους.