Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

on

Στην Φλώρινα σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Φιλεκπαιδευτκός σύλλογος Φλώρινας "Αριστοτέλης" και ο Δήμος Φλώρινας βρέθηκε καλεσμένος ο Ελληνοαμερικάνος πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ Κρίς Σπύρου με την διακεκριμένη δικηγόρο Αριάδνη Νούκα και τον δημοσιογράφο - εκδότη Μανώλη Κοττάκη που ήταν ο συντονιστής τη συζήτησης με θέμα την "Αποδόμηση της Συμφωνίας των Πρεσπών".

Η αίθουσα κατάμεστη από κόσμο ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσημοι και ιερείς.

Όπως τόνισε συγκεκριμένα ο κ. Σπύρου η Συμφωνία των Πρεσπών θα θαφτεί εκεί που υπογράφηκε στο χώμα γιατί μόλις βρεθεί στην δικαιοσύνη θα καταρριφθεί άμεσα γιατί δεν έχει νομική υπόσταση.

Την νομική πλευρά της Συμφωνίας ανέλυσε η έγκριτη και γνωστή δικηγόρος Αθηνών Αριάδνη Νούκα η οποία τόνισε πως η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι το μεγαλύτερο έγκλημα προδοσίας κατά των Ελλήνων σε καιρό ειρήνης.
Η εκδήλωση στο τέλος όπως ήταν φυσικό έκλεισε με το "Μακεδονία ξακουστή" και τον Εθνικό ύμνο.

Δείτε παρακάτω βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση: 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.