Δεν ολοκλήρωσαν με ιδανικό τρόπο οι Κορασίδες του Αριστέα Φιλώτα-Αμυνταίου το πρωτάθλημα του β΄ ομίλου της ΕΣΠΕΜ, καθώς το Σάββατο (2/3) γνώρισαν την ήττα στο γήπεδο τους από τον Ποσειδώνα Βέροιας με 3-2 σετ, έχοντας παράπονα για τις υποδείξεις της διαιτησίας στο πέμπτο και καθοριστικό σετ, με τον κόσμο ωστόσο να χειροκροτεί στο τέλος τις παίκτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Το παιχνίδι, το οποίο διήρκησε περισσότερο από 2:30 ώρες, ήταν αμφίρροπο καθ΄ όλη τη διάρκεια του και οι δύο ομάδες απέδωσαν κατά διαστήματα καλό βόλεϊ, με δυνατές μάχες κοντά στο φιλέ και εντυπωσιακές υποδοχές.

Στο πρώτο σετ ο Αριστέας είχε πολύ καλή απόδοση και με την ώθηση του κόσμου, έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του με 25-20.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχες μπήκαν μουδιασμένες στο γήπεδο και βρέθηκαν πίσω με 1-6, ο Αριστέας αντεπιτέθηκε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα 16-16, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με συνέπεια οι Βεροιώτισσες να ισοφαρίσουν τα σετ (19-25).

Κύριο χαρακτηριστικό του τρίτου σετ ήταν οι πολλές διακυμάνσεις στο προβάδισμα, αρχικά ο Αριστέας προηγήθηκε με +5 (15-10), όμως τα νεκρά διαστήματα που εμφάνισε στο παιχνίδι του, επέτρεψαν στις φιλοξενούμενες να φτάσουν σε τρία σετ μπολ (21-24), με τον Αριστέα να κάνει επική ανατροπή, κερδίζοντας το σετ με 26-24.

Η κατάληξη του τρίτου σετ, έδωσε την εντύπωση ότι θα επηρέαζε δυσμενώς την απόδοση του Ποσειδώνα στο τέταρτο σετ, κάτι το οποίο δεν επαληθεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ισοφάρισε εκ νέου τα σετ (22-25) σε 2-2.

Ετσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο ται-μπρέικ, ο Αριστέας έφτασε πρώτος στο τεχνικό ταιμ-άουτ (8-7), όμως δεν κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει τις σε βάρος του διαιτητικές υποδείξεις, που απέφεραν στους φιλοξενούμενες 4 πόντους σε σποραδικά χρονικά σημεία (πέσιμο της μπάλας στην περιοχή του Αριστέα μετά από μπλόκ των γηπεδούχων και πρόσκρουση στην αντένα, αντικανονική υποδοχή των φιλοξενουμένων, χτύπημα της μπάλας στην τελική γραμμή των φιλοξενουμένων, καταλογίσθηκε άουτ και παράβαση τεσσάρων μπαλιών, προσμετρώντας το μπλόκ ως πρώτη επαφή), διαμορφώνοντας το τελικό 11-15 και 3-2 στα σετ.

Ο Αριστέας με τον βαθμό που πήρε από την αναμέτρηση, τερμάτισε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε σύνολο 10 ομάδων.

Διαιτητές: Κιουλτζοπούλου – Γεωργίτσας

Σετ: 25-20, 19-25, 26-24, 22-25, 11-15.

Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση – Δημήτρης Ράντογλου): Μπάλι Μ., Γιώβη, Κατσουπάκη Ε., Μπάλι Φ., Δεληδιαμαντή, Καπετανάκη, Κιοσέ, Κατσουπάκη Μ. Χαραλαμπίδου (L).

Ποσειδώνας Βέροιας (Γεώργιος Σιδηρόπουλος): Αναστασίου, Γεωργιάδου, Μίλη, Πάντσιου, Παυλίδου Κ., Μουρατίδου, Δαμιάλη (L), Τρέβλα,