Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019


Στις 7/3/2019 ξεκίνησε τη λειτουργία του το λογιστικό γραφείο του Γούλιου Ν. Προδρόμου , πτυχιούχου Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής - μετεκπαιδευθείς στη Μ. Βρετανία (Msc Finance, Regulation and Risk Management ICMA CENTER – Reading University, UK).

Το γραφείο με τη συνέπεια και την έγκαιρη ενημέρωσή του, αναλαμβάνει όλες τις λογιστικές και φοροτεχνικές εργασίες (Φορολογικές Δηλώσεις, Ε9, Επιχειρήσεις-Τήρηση βιβλίων Β’ κατηγορίας, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες κλπ.)

Διαθέτει πλήρη σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και εξοπλισμό εκτυπώσεων, fax, mail και cloud που καλύπτουν την ανάγκη για άμεση ενημέρωση των πελατών του για τα φορολογικά τους θέματα και προσφέρει αποδοτικές, υπεύθυνες, αξιόπιστες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις.

Κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει ο φορολογούμενος τη σημερινή εποχή, έχει σαν στόχο να τον βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων για τις οικονομικές και φορολογικές του υποθέσεις. 


Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ. 23850 25501, Κιν. 6989 916347 - Στ. Δραγούμη 35, Φλώρινα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.