Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019

on

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε από άγνωστα αίτια γύρω στις 16.30 το απόγευμα σε δασική περιοχή που βρίσκεται κοντά στο χωρίο Άλωνα και με τον αέρα επεκτάθηκε στο ύψωμα ακριβώς στο 9ο χιλ καίγοντας 60 στρέμματα από κέδρα τα οποία τις δώσανε ύψος άλλα και δέντρα δρυός.

Όπως δήλωσε στα floriniotika.gr ο υποδιοικητής της Πυροσβέστικης Υπηρεσίας Φλώρινας Δούγκας Τραϊανός ο ποίος συντόνιζε το έργο της πυρόσβεσης  η φωτιά βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο ενώ για την κατάσβεση της συνέδραμαν και οχήματα με προσωπικό από τους διπλανούς νομούς Καστοριάς και την πόλη της Πτολεμαΐδας.

Για την κατάσβεση της συνδράμουν 23 άτομα πεζοπόρο τμήμα με 5 υδροφόρες και θα παραμείνουν στο σημείο έως την πλήρη κατάσβεση της πιθανόν ολόκληρη την νύχτα.

Επίσης υπάρχει και μια άλλη εστία φωτιάς η οποία και αυτή είναι σε εξέλιξη στην τ.κ Υδρούσας. 
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.