Σάββατο, 20 Απριλίου 2019Οι μαθητές της Α΄ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας και οι καθηγητές, ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του ΔΣ κ. Χριστίνα Γκόλνα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας να επισκεφτούμε τα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας. Η επίσκεψη είχε σκοπό την επαφή των μαθητών μας με την παράδοση και τον πολιτισμό της περιοχής μας. Ευχαριστούμε επίσης την κ. Τικταπανίδου, την κ. Πούλκου και την κ. Κηπουροπούλου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας, για τη θερμή υποδοχή και την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ξενάγηση και παρουσίαση των παραδοσιακών φορεσιών της περιοχής μας. Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή, αποκόμισαν σημαντικές γνώσεις για την παράδοση του τόπου μας και έζησαν μία αξέχαστη εμπειρία.

Η συμβολή του Λυκείου Ελληνίδων είναι σημαντική στην ανάδειξη της παράδοσης και του πολιτισμού της περιοχής μας.
Ευχαριστούμε πολύ το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας για την πολύτιμη ευκαιρία που μας προσέφερε!

Οι συνοδοί της εκπαιδευτικής επίσκεψης

Βαγδακλή Σοφία 
Ηλιάδου Μάρθα 
Κούλη Σταυρούλα 
Πυργιλής Παντελής0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.