Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης των Αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ., 1ης Περιόδου 2019 από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη φορά από την έναρξη εφαρμογής του νέου θεσμού του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας. Το 1ο ΕΠΑ.Λ Φλώρινας συμμετείχε με συνολικά 14 απόφοιτους οι οποίοι μετά την επιτυχή φοίτησή τους στο Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας και την παρακολούθηση του προπαρασκευαστικού προγράμματος προετοιμασίας, διάρκειας 35 ωρών ολοκλήρωσαν την φοίτησή τους με απόλυτη επιτυχία και στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π

Οι ειδικότητες του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας στο Μεταλυκειακό Έτος - Τάξης Μαθητείας για τις οποίες πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις πιστοποίησης ήταν οι παρακάτω:

1. Τεχνικός Ηλεκτρολογικών συστημάτων, εγκαταστάσεων και Δικτύων - 4 επιτυχόντες

2. Τεχνικός Οχημάτων - 3 επιτυχόντες

3. Τεχνικός Φυτικής παραγωγής - 7 επιτυχόντες

Στους επιτυχόντες και στα δύο μέρη των εξετάσεων (Θεωρητικό και Πρακτικό) χορηγείται Πτυχίο Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 καθώς και Βεβαίωση Πιστοποίησης.

Οι Διευθύντριες του 1ου Ε.Κ. και του 1ουΕΠΑ.Λ Φλώρινας, καθώς και οι καθηγητές που υλοποίησαν το προπαρασκευαστικό έτος Μαθητείας, εύχονται θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία στους μαθητές και στις μαθήτριες που κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις εξετάσεις τους.

*Τα αποτελέσματα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.