Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

on

Με ιδιαίτερη επιτυχία,παρουσία πολλών μαθητών μας,πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββαρο,13/4/2019 η 3η εκπαιδευτική εκδρομή του Γενικού Φροντιστηρίου 'ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ", στη Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε την παρακολούθηση της παρουσίασης της νέας,βελτιωμένης έκδοσης του "Συντακτικού της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας" του Διευθυντή Σπουδών του Φροντιστηρίου μας,κ.Σαββίδη Λάζαρου,ενώ το απόγευμα απολαύσαμε τη θεατρική παράσταση του ΚΘΒΕ,"Ποιος σκότωσε το σκύλο τα Μεσάνυχτα"που πραγματικά μας συγκλόνισε.

Κατά κοινή ομολογία ήταν μια άκρως επωφελής κάθοδος μας που προσέφερε στα παιδιά γεύσεις πολιτισμού και πνεύματος,που τόσο έχουμε ανάγκη στη σημερινή,άνυδρη,εποχή!Τα παιδιά το χάρηκαν ιδιαίτερα και συνεργάστηκαν άψογα με όλους τους συναδέλφους που πλαισίωσαν την εκδρομή μας!!

ΥΓ.Δεσμευόμαστε για πολλές παρόμοιες δράσεις στο μέλλον με τη στήριξη των μαθητών μας.

Ο Δευθυντής Σπουδών
Σαββίδης κ.Λάζαρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.