Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 από τον Σκοπευτικό Όμιλο "ΣΑΡΙΣΑ" διοργανώθηκε στο σκοπευτήριο Νάρρες Πενταλόφου αγώνας πρακτικής σκοποβολής LevelI, αφιερωμένος στη μνήμη του Θεόδωρου Παπαδόπουλου, ιδρυτή του διοργανωτή συλλόγου. 

Από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχαν στον αγώνα πέντε αθλητές, οι οποίοι για άλλη μια φορά κράτησαν το αγωνιστικό επίπεδο της Λέσχης μας ψηλά. Συγκεκριμένα ο Παλιογάννης Αθανάσιος κατέκτησε την 1ηθέση στην μεγάλη κατηγορία PRODUCTION και απέσπασε το χρυσό μετάλλιο. 
Στην ίδια κατηγορία ο Χατζηλίας Κ. κατατάχθηκε στην 6η, ο Μάργαρης Κ. στην 11η και ο Κατσούτας Κ. στην 13η θέση. Στην κατηγορία STANDARD Ρόζας Κ. κατατάχθηκε στην 9η θέση.

Την ίδια ημέρα από τον Σκοπευτικό Όμιλο Κοζάνης διοργανώθηκε στο Σκοπευτήριο "ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗΣ" αγώνας πρακτικής σκοποβολής LevelI, στην μνήμη του Ιωάννη Λαγούδη, μέλους του συλλόγου της Κοζάνης. Η Λέσχη μας εκπροσωπήθηκε από τέσσερις αθλητές οι οποίοι επίσης είχαν παρουσία με υψηλές επιδόσεις. 

Ο Μούλελης Ηλίας αγωνίστηκε στην κατηγορία OPENκαι κατατάχθηκε στην 2η θέση και πρόσθεσε ακόμα ένα ασημένιο μετάλλιο στην συλλογή του. Στην κατηγορία PRODUCTION SENIOR ο Χρυσοχοΐδης Ιωάννης κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στην PRODUCTION o Τσώμης Νικόλαος κατατάχθηκε στην 17η θέση. Τέλος, στην κατηγορία STANDARD ο Χριστίδης Αλέξανδρος κατέλαβε την 6η θέση.

Το Δ.Σ. της ΣΑΛ Φλώρινας συγχαίρει όλους τους αθλητές της Λέσχης τόσο για την αγωνιστική επίδοση τους όσο και για το ήθος που επιδεικνύουν σε κάθε παρουσία τους στα σκοπευτήρια όλης της χώρας.

Για το Δ.Σ.
ΣΤΑΪΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ