Σε συνέχεια των πολιτικών και προσωπικών κατηγοριών που απεύθυνε στο πρόσωπό μου ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κων/νος Θεοδωρίδης, είμαι αναγκασμένος να υπερασπιστώ το έργο που έχω επιτελέσει ως πρώην Δήμαρχος, αλλά και τους συνεργάτες μου που συμμετείχαν στην προσπάθεια της οποίας είχα τεθεί επικεφαλής.
Επειδή θεωρώ ότι οι κατηγορίες που μου αποδόθηκαν είναι ψευδείς, θα απευθυνθώ άμεσα στους συμπολίτες μας, διοργανώνοντας πολιτικές συζητήσεις για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Η πρώτη Πολιτική Συζήτηση για την αποκατάσταση της αλήθειας, θα πραγματοποιηθεί στο Βαρικό την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 και ώρα 20:30.
Είναι βασική αρχή της Δημοκρατίας να υπάρχει αντίλογος και να μπορούν να εκφραστούν όλες οι απόψεις. Έτσι, με την ιδιότητα του πρώην Δημάρχου Αμυνταίου, προσκαλώ τους συμπολίτες μου και τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδη σε αυτή την πολιτική συζήτηση, καθώς θεωρώ ότι η παρουσία του θα δείξει το δημοκρατικό του φρόνημα και θα του δώσει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τις απόψεις που εξέφρασε.

Μάκης Ιωσηφίδης
πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου