Τρίτη, 23 Απριλίου 2019


Αξιότιμε κ. Χατζηχρήστο,

Αγαπητέ μου φίλε Τάσο,
Οι προσωπικές σου επιτυχίες για μια ακόμη φορά μας κάνουν υπερήφανους και χαρούμενους, αφού και πάλι το όνομά σου συνδέθηκε με την επιτυχία. Η κατάκτηση της 2ης θέσης στην κατηγορία R, στην 20η Επετειακή Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων που έλαβε χώρα στην Πτολεμαΐδα, καθιστά πλέον σαφές ότι αποτελείς ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της αυτοκίνησης.
Η σκληρή δουλειά σου, η στήριξη της οικογένειάς σου και ιδιαιτέρως της εκλεκτής συζύγου σου, κ. Πόλας Χαλουλάκου, αποφέρουν τους καρπούς της επιτυχίας, που μόνο ικανοποίηση και χαρά μπορούν να προσφέρουν τόσο σε εσένα προσωπικά, όσο και σε όλους τους συνδημότες σου, αλλά και σε εμένα, που έχω τη μεγάλη τιμή της φιλίας σου.
Αγαπητέ μου Τάσο,
Σε συγχαίρω θερμά για την επιτυχία σου αυτή και σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσεις την λαμπρή σου πορεία και να την κάνεις ακόμα λαμπρότερη. Πολλές προσωπικές και οικογενειακές επιτυχίες!

Ο Δήμαρχος Φλώρινας 
Ιωάννης Βοσκόπουλος 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.