Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

on

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (www.oenef.eu) σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Δυτικής Μακεδονίας (www.europedirect-oenef.eu) και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Kοιν.Σ.Επ) "Φύση και Πολιτισμός" (www.wildlifeandculture.com) συνδιοργάνωσαν και πραγματοποίησαν καθαρισμό στην πλαζ Κούλας Πρεσπών, με τη βοήθεια και συνδρομή εθελοντών από την Ελλάδα και 9 ακόμα χώρες από την Ευρώπη, την Λατινική Αμερική και την Αφρική. Το αποτέλεσμα της δράσης ήταν να συγκεντρωθούν πάνω από 50 κιλά απορριμμάτων από τις δύο πλευρές του δρόμου κατά μήκος της πλαζ Κούλας Πρεσπών. Εθελοντές από την τοπική κοινωνία, από την Kοιν.Σ.Επ "Φύση και Πολιτισμός αλλά και από φορείς από όλο τον κόσμο έστειλαν ένα σημαντικό μήνυμα!

Οι Ενεργοί Νέοι Φλώρινας και το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας έχουν βασική προτεραιότητα στις δράσεις τους, το σεβασμό στο περιβάλλον και την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής μας.

Η Kοιν.Σ.Επ "Φύση και Πολιτισμός" στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων και εθελοντισμού, θέλει να συμβάλει στην προστασία γενικά του περιβάλλοντος και ειδικά του εθνικού πάρκου Πρεσπών, με πρακτικές καθαριότητας, μείωσης απορριμμάτων, ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης διαφόρων προϊόντων και υλικών.

Το Let's do it Greece, είναι μια ταυτόχρονη εθελοντική δράση σε όλη τη χώρα. Κάθε χρόνο, υπάρχει μια μέρα που απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα, εθελοντές και φορείς φροντίζουν το περιβάλλον και δείχνουν ότι με μια απλή θετική κίνηση μπορούμε, εμείς οι ίδιοι, να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.