Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019


Από την συμμετοχή των αθλητών μας στο Προπαιδικό Τουρνουά που διοργάνωσε η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας στις εγκαταστάσεις (!) των γηπέδων της Άνω Μπουάτ.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Φλώρινας NorthGrip εκφράζει τις ευχαριστίες για την διοργάνωση και την φιλοξενία, αλλά και την ντροπή που νιώθουμε ως Φλωρινιώτες για το θέαμα που αντικρίζουν οι φιλοξενούμενοι αθλητές και συνοδοί στους χώρους του Τέννις. Γίναμε για άλλη μια φορά, αποδέκτες παραπόνων, χλεύης και αρνητικότατων σχολίων για τις συνθήκες που επικρατούν στα γήπεδα και στο περιβάλλον χώρο, από προπονητές, αθλητές, γονείς και επισκέπτες.

Κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μείνει ο χώρος λειτουργικός και να εξυπηρετεί στοιχειωδώς, τους ανθρώπους και τις ανάγκες του αθλήματος αλλά δυστυχώς η σύγκριση με αντίστοιχες εγκαταστάσεις στις γειτονικές πόλεις, έρχεται αυτόματα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με όλα μας τα μέσα, έτσι ώστε, τα γήπεδα του τέννις να αποκτήσουν εκείνη την εικόνα, που παραπέμπει σε κοινωνία πολιτισμένων πολιτών.

Για την ιστορία οι μικροί αθλητές του Ομίλου μας ήταν οι

Τόρος Παντελής
Τόρου Κοραλία
Καρβούνης Θέμης
Κέκελη Μαρίλια και
Ταμουτσέλη Κάτια0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.