Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

on

 Το Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Συνταγματάρχη Πεζικού κ. Γκόνη Νικόλαο, διοικητή του 1ου Συντάγματος Πεζικού Φλώρινας για την πολύπλευρη στήριξη του, στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. 


Την ημέρα της 19ης Μαΐου με πρωτοβουλία της διοίκησης του Συντάγματος η φρουρά της Λέσχης Αξιωματικών Φλώρινας, φόρεσε την τιμημένη φορεσιά του ποντιακού αντάρτικου, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τα θύματα της γενοκτονίας αλλά και τους Ποντίους αγωνιστές, που έδωσαν το αίμα τους για τον ελληνισμό του Πόντου. Τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας στέκονται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και τιμούν πάντα την ιστορία του έθνους,Τo Δ.Σ. Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.