Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του άλματος εις ύψος,Χάσο Γρηγόρη, μαθητή του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας, ο οποίος με άλμα στα 2 μέτρα, πήρε το Αργυρό μετάλλιο στην τελική φάση των 62ων Πανελλήνιων Σχολικών αγώνων Λυκείων Ελλάδας –Κύπρου 2019,

Την ΔΔΕ Φλώρινας, εκπροσώπησαν στους αγώνες,στο άλμα εις ύψος ο μαθητής Χάσος Γρηγόρης και στο έπταθλο η μαθήτρια του 2ουΓΕΛ Παπούλκα Κυριακή, η οποία είχε μια εξαιρετική εμφάνιση.Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, ενώ, συμμετείχαν 500 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα και 45 μαθητές και μαθήτριες από την Κύπρο.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Κος Ιωάννου Παύλος, συγχαίρει τους αθλητές για την συμμετοχή τους και τους εύχεται να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.