Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019


Το σχολείο για 3η συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Ποντιακού Ελληνισμού «Μνήμες και όνειρα¨. Συγκεκριμένα, πήρε τον 1ο έπαινο (για τη διάσωση και αξιοποίηση ιστορικών τεκμηρίων και προφορικών μαρτυρίων) «Τραπεζούντα (Ματσούκα-Κερασέα)», «Πλάτανα Πόντου», «Τραπεζούντα (Ποντίλα)».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ 

Ο καθηγητικός σύλλογος συγχαίρει τους μαθητές Καραβασίλογλου Αντώνη, Τάτε Θεοπίστη, Γιαννόπουλο Ευάγγελο, Καλπατσινίδου Βικτωρία που πήραν μέρος στο διαγωνισμό και ιδιαίτερα τους μαθητές που διακρίθηκαν Μαντουλίδη Αριστείδη Α΄, Μπίνα Φωτεινή Α΄, Αναστασίου Ειρήνη Α΄ και Θεοδουλίδου Αγγελική Γ΄.

Την επιμέλεια του διαγωνισμού είχαν οι εκπαιδευτικοί Δούκα Ανδρονίκη(Φιλόλογος), Δουίτση Μαρία (Φιλόλογος), Σπέρκου Άννα (Πληροφορικός), Χρυσοχοΐδης Ιωάννης (Φυσικής Αγωγής)

Από τη Δ/νση του σχολείου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.