Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

on

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και η Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ, αφού αξιολόγησαν τις σχετικές προτάσεις, ανακοίνωσαν την χρηματοδότηση του Δήμου Φλώρινας και του Δήμου Αμυνταίου στο πλαίσιο της δράσης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου».

Συγκεκριμένα ο Δήμος Φλώρινας θα λάβει 1.874.288,16 ευρώ και ο Δήμος Αμυνταίου 1.407.853,40 ευρώ για να χρηματοδοτήσουν παρεμβάσεις εντός του εμπορικού τους κέντρου με στόχο την ενίσχυση και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε αυτό.

Τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου αναμένεται να συντελέσουν σημαντικά στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και την ποιοτική εξυπηρέτηση αυτών, στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, στην τόνωση της αγοράς στα εμπορικά κέντρα των πόλεων και την επανεδραίωσή τους ως ελκυστικούς προορισμούς για αγορές και διασκέδαση, με τελικούς ωφελούμενους τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους ίδιους τους καταναλωτές.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.