Σάββατο, 4 Μαΐου 2019

on

Ο Φλωρινιώτης οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος κλείνοντας την αγωνιστική χρονιά 2018 κατέκτησε επάξια την 1η θέση FSA με αυτοκίνητο BMW M3 Ε36 GT EVO2 και 3η θέση στην συνολική βαθμολογία FSA-FST Πολυνίκους.

Έτσι η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η Τελετή Απονομής των Επάθλων για τους αγώνες αυτοκινήτου της Βόρειας Ελλάδας του 2018 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός» της Helexpo, στο χώρο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη και ανάμεσα στους βραβευόμενους αθλητές θα είναι και ο Φλωρινιώτης οδηγός Τάσος Χατζηχρήστος ..ο οποίος με τις διακρίσεις του τιμά για πολλοστή φορά την Φλώρινα εκπροσωπόντας επάξια τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην περιοχή μας !!!

Η παρουσία των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα είναι τιμή για τους βραβευόμενους αθλητές και τα στελέχη της Ομοσπονδίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.