Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Δημάρχου Φλώρινας, έχοντας πλήρη επίγνωση για την οικτρή κατάσταση στην όποια έχει περιέλθει η Χώρα μας και φυσικά και η πόλη μας, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Φλώρινα Τόπος Ζωής μας με επικεφαλής τον Βασίλη Γιαννάκη.

Τα κριτήρια της συμμετοχής μου σε αυτό τον εκλογικό αγώνα ήταν οι άξιες που κληρονόμισα από την οικογένειά μου, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει ο Βασίλης Γιαννάκης ,το σύνολο των ανθρώπων και συνυποψήφιων μου, οι οποίοι έχουν ανεξάρτητα και διαφορετικά πολιτικά γνωρίσματα και υψηλή επάρκεια για την εκτέλεση των δημοτικών καθηκόντων τους. Κυρίως όμως το πλήρες και υλοποιήσιμο αναπτυξιακό πρόγραμμα που σχεδιάσαμε για το Δήμο Φλώρινας με έκανε να ελπίζω πως η πόλη μας και η ευρύτερη περιοχή αξίζουν ένα καλύτερο αύριο. Γνωρίζοντας λοιπόν το μέγεθος της ευθύνης να ζητάς να σε εμπιστευτούν οι συμπολίτες με την ψήφο τους, απευθύνομαι σε εσάς και σας γνωρίζω ότι θα σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας ένα καλύτερο αύριο.
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να πολεμήσουμε γι’ αυτό.

Με την πίστη πως με σκληρή δουλειά, δίπλα στους πολίτες, σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα, σε κάθε χωριό, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.

Γιατί εκείνα που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν!

Τοπάλτσης Μιχάλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Φλώρινα Τόπος Ζωής μας
Με τον Βασίλη Γιαννάκη