Ευχαριστούμε θερμότατα όλους τους συγγενείς και φίλους για τη συμπαράσταση και τη στήριξη που από καρδιάς μας προσέφεραν μετά το θάνατο του αγαπημένου μας, καθώς και όλους όσοι, αν και δεν ήταν παρόντες, μας συγκίνησαν ιδιαίτερα με τα μηνύματα θαυμασμού και τις όμορφες προσωπικές εμπειρίες που μοιράστηκαν μαζί του. Η αγάπη τους στη δύσκολη αυτή στιγμή είναι πραγματικά πολύτιμη για μας.

Η οικογένεια του Νίκου Κοντοσώρου

Την Κυριακή 12 Μαϊου 2019 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ξινό Νερό Φλώρινας θα τελεστεί το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο. Θα ακολουθήσει καφές στο εστιατόριο «Κοντοσώρος».

Ευχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Φλώρινας

Εκφράζουμε από καρδιάς τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς όλους τους ιατρούς και νοσηλευτές της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Φλώρινας, ιδιαιτέρως δε τον Διευθυντή αυτής κ. Δημάκη, για την αδιάκοπη παρουσία τους, την αμέριστη συμπαράστασή τους και την άριστη παροχή των υπηρεσιών τους καθ’ όλη τη διάρκεια νοσηλείας του αγαπημένου μας Νίκου Κοντοσώρου και τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και δύναμη να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους.


Η οικογένεια του Νίκου Κοντοσώρου