Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019


Ο Δήμος Αμυνταίου ενημερώνει του συνδημότες μας ότι υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ» ανάμεσα στον Δήμο Αμυνταίου και τον ανάδοχο εργολάβο που προέκυψε από την δημοπράτηση του έργου. 
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στις 261.442,57 € και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δ’ ΕΑΠ ΔΗΜΩΝ. Αντικείμενο του έργου θα είναι η αποκατάσταση υφιστάμενων κατεστραμμένων οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, η διάνοιξη και κατασκευή νέων οδών και διαμορφώσεις σε πλατείες, εντός των εγκεκριμένων σχεδίων πόλης των οικισμών του Δήμου Αμυνταίου. 

Η δημοτική αρχή συνεπής προς στους συνδημότες μας και πάντα κοντά στα προβλήματα της καθημερινότητας εξαντλεί κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για την βελτίωση και την συντήρηση των υποδομών του Δήμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.