Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019


Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα μαθήματα της σχολής διαιτησίας ποδοσφαίρου Φλώρινας . Η σχολή λειτούργησε με ευθύνη του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας και της ΕΠΣ Φλώρινας υπό την επίβλεψη του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Θωμά Κωνσταντίνου. Συνολικά παρακολούθησαν τα μαθήματα δώδεκα νέοι διαιτητές εκ των οποίων ονομαστήκαν διαιτητές οι δέκα.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά τον συνάδελφο διαιτητή Κάτη Αθανάσιο για την πολύτιμη βοήθεια του στη διεξαγωγή των μαθημάτων όπως και τον συνάδελφο πιστοποιημένο καθηγητή διαιτησίας της ΚΕΔ ΕΠΟ , Δαμιανό Καρακελίδη της ΕΠΣ Πέλλας με την επίβλεψη του οποίου διεξήχθησαν οι εξετάσεις.

Το Δ.Σ εύχεται στους νέους διαιτητές καλή σταδιοδρομία στο χώρο της διαιτησίας και με υπομονή και δουλειά να φτάσουν ψηλά και να αξιολογηθούν ως διαιτητές στις εθνικές κατηγορίες. Ως Σύνδεσμος θα είμαστε κοντά τους σε κάθε τους βήμα .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.