Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

on

Η νέα Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (ΕΕΠΠΣ), Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Π.Δ.Μ. κα Αυγητίδου Σοφία, συνοδευόμενη από την Πρόεδρο του ΕΠΕΣ Αν. Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Π.Δ.Μ κα Σπύρτου Άννα, τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, κ. Σαββάκη Κίμωνα και τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Μπουτσιάδη Νικόλαο πραγματοποίησαν παιδαγωγική συνάντηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, την Τρίτη 14 Μαΐου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε εκτενής ενημέρωση για το νέο νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων.Ο Δ/ντης του Πειραματικού Φλώρινας
Σεχίδης Κων/νος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.