Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Πρεσπιώτες που τίμησαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας δίνοντάς μας την ευκαιρία να συμμετέχουμε στον δεύτερο γύρο και έτσι να συνεχίσουμε τη θητεία μας με νίκη την επόμενη Κυριακή αλλά και όλους τους Δημότες που συμμετείχαν στην κρίσιμη αυτή εκλογή. Είμαι πραγματικά περήφανος για την ομάδα με την οποία διεκδικήσαμε την νέα θητεία καθώς και τους υποστηρικτές που δεν μπήκαν μεν στο ψηφοδέλτιο αλλά προσέφεραν κάθε δυνατή βοήθεια. Είναι το μέλλον της Πρέσπας και υπόσχεσή μου είναι να κάνω το παν ώστε το μέλλον αυτό να είναι λαμπρό.

Θέλω επίσης απευθυνθώ σε αυτούς που επέλεξαν την τρίτη υποψηφιότητα γιατί πιστεύω ότι ο στόχος μας είναι κοινός: η οικονομική και κοινωνική πρόοδος της Πρέσπας με μόνη διαφορά ότι έκαναν διαφορετική επιλογή για το πως και με ποιους θα τον πετύχουν. Ελπίζω τόσο στην υποστήριξή τους την ερχόμενη Κυριακή όσο στη συνεργασία με τους ενεργούς πολίτες, σε προγραμματική βάση, και στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη διοίκηση του Δήμου.

Το αποτέλεσμα μας έφερε δεύτερους αλλά ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία για μια ισχυρή εντολή προόδου στο δεύτερο γύρο όπου το δίλλημα είναι πρόοδος, χρηστή διοίκηση, αναπτυξιακή προοπτική από τη μια μεριά ή κακοδιαχείριση, έριδες, στασιμότητα και τελικά η οπισθοδρόμηση από την άλλη.

Είναι πεποίθησή μου ότι η Πρέσπα δεν γυρίζει πίσω και ελπίζω ότι το αποτέλεσμα της άλλης Κυριακής θα με δικαιώσει.