Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019

on
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Πρεσπιώτες που τίμησαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας δίνοντάς μας την ευκαιρία να συμμετέχουμε στον δεύτερο γύρο και έτσι να συνεχίσουμε τη θητεία μας με νίκη την επόμενη Κυριακή αλλά και όλους τους Δημότες που συμμετείχαν στην κρίσιμη αυτή εκλογή. Είμαι πραγματικά περήφανος για την ομάδα με την οποία διεκδικήσαμε την νέα θητεία καθώς και τους υποστηρικτές που δεν μπήκαν μεν στο ψηφοδέλτιο αλλά προσέφεραν κάθε δυνατή βοήθεια. Είναι το μέλλον της Πρέσπας και υπόσχεσή μου είναι να κάνω το παν ώστε το μέλλον αυτό να είναι λαμπρό.

Θέλω επίσης απευθυνθώ σε αυτούς που επέλεξαν την τρίτη υποψηφιότητα γιατί πιστεύω ότι ο στόχος μας είναι κοινός: η οικονομική και κοινωνική πρόοδος της Πρέσπας με μόνη διαφορά ότι έκαναν διαφορετική επιλογή για το πως και με ποιους θα τον πετύχουν. Ελπίζω τόσο στην υποστήριξή τους την ερχόμενη Κυριακή όσο στη συνεργασία με τους ενεργούς πολίτες, σε προγραμματική βάση, και στο Δημοτικό Συμβούλιο και στη διοίκηση του Δήμου.

Το αποτέλεσμα μας έφερε δεύτερους αλλά ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία για μια ισχυρή εντολή προόδου στο δεύτερο γύρο όπου το δίλλημα είναι πρόοδος, χρηστή διοίκηση, αναπτυξιακή προοπτική από τη μια μεριά ή κακοδιαχείριση, έριδες, στασιμότητα και τελικά η οπισθοδρόμηση από την άλλη.

Είναι πεποίθησή μου ότι η Πρέσπα δεν γυρίζει πίσω και ελπίζω ότι το αποτέλεσμα της άλλης Κυριακής θα με δικαιώσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.