Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες του Δήμου Φλώρινας που με τη ψήφο τους εμπιστεύθηκαν και στήριξαν το συνδυασμό μας «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία».

Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τα μέλη του συνδυασμού μας, τους 50 υποψήφιους/ες δημοτικούς συμβούλους, και όλους τους συνεργάτες μου για τη συμμετοχή τους σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Αυτή η εμπιστοσύνη τους ήταν για μένα μέγιστη τιμή.

Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου γίναμε μια μεγάλη οικογένεια με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου Φλώρινας. Δώσαμε έναν έντιμο και ειλικρινή αγώνα και με το πρόγραμμά μας πείσαμε μια μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας.

Η πλειοψηφία όμως των πολιτών του Δήμου Φλώρινας μας όρισε να υπηρετήσουμε το θεσμό του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Τιμώντας τη ψήφο τους θα είμαστε παρόντες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με καθαρή φωνή και προτάσεις, υπηρετώντας τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Γιατί για μας, στη «Δημιουργική Πορεία – Κοινωνική Συνεργασία», πάνω απ’ όλα ήταν και είναι η Φλώρινα.

Με εκτίμηση
Στέφανος Μπίρος
Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας