Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019


Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας και επικεφαλής του συνδυασμού “Ενότητα- Συνεργασία” κ. Στάθης Κωνσταντινίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους Συμβούλους του Συνδυασμού, επισκέφτηκαν την Τοπική Κοινότητα Αρμενοχωρίου . 

Εκεί ο επικεφαλής του συνδυασμού στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου πραγματοποίησε ομιλία .Ο κ . Κωνσταντινίδης αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους του Αρμενοχωρίου για την μεγάλη και έντονη παρουσία τους, στην συνέχεια τόνισε στο κατάμεστο από κόσμο χώρο ότι το μήνυμα της νίκης ήρθε για την παράταξη ¨Ενότητα – Συνεργασία¨ και τον Φλωρινιώτικο λαό. 

Επίσης τόνισε ότι το μοντέλο διοίκησης του Δήμου θα στηρίζεται στον διάλογο, τη σύνθεση των απόψεων , την συνεννόηση και την απόλυτη προσήλωση στους Νόμους και τους Κανονισμούς.


Από το Γραφείο Τύπου
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.