Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

on

Συγχαρητήρια στα κορίτσια της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας που θριάμβευσαν στο 21ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ. Το πρόγραμμά τους κατάφερε και πήρε βραβείο πολύ καλής εκτέλεσης, κουστουμιού και μακιγιαζ. Ήταν ένα από τα καλύτερα προγράμματα ανάμεσα στα εκατό.

Θερμά συγχαρητήρια στην επικεφαλής προπονήτρια της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας κ. Κουσιπέτκου Φανή για τη δουλειά που έκανε, την οργάνωση και την υλοποίηση.

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το πρόγραμματα καθώς και όλα τα υπόλοιπα προγράμματα της ρυθμικής γυμναστικής από όλα τα κορίτσια της Ευξείνου Λέσχης στη μεγάλη επίδειξη, τα περίφημα “Πατουλίδεια” στις 15 Ιουνίου, Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο Φλώρινας.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.