Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019


Οι εκλογές της 26ης Μαΐου έδωσαν μια ξεκάθαρη νίκη και έστειλαν ηχηρό μήνυμα σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο. Αρχίζουμε τον αγώνα για την επόμενη μέρα για την Ελλάδα και την Φλώρινα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη , τον Γιώργο Κασαπίδη και όλους τους Έλληνες ενωμένους. 

Να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τις φίλες που στήριξαν την Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Να συγχαρώ όσους εκλέχθηκαν και να τους ευχηθώ καλή θητεία . 
Επίσης να συγχαρώ και όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στις εκλογές για τον πολιτικό πολιτισμό που έχουν επιδείξει. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις εθνικές εκλογές θα είναι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων χωρίς αποκλεισμούς και εφόσον ο Φλωρινιώτικος λαός ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, θα συνεχίσω τον αγώνα μου για την ανάπτυξη και την πρόοδο του νόμου με όλους τους Φλωρινιώτες ενωμένους.

Με εκτίμηση
Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας 
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.