Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019


Ο πατέρας Αναστάσιος από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Φλώρινα, τέλεσε τον Αγιασμό στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου και νυν περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη με το συνδυασμό «Ανατροπή –Δημιουργία» στον πεζόδρομο της πόλης.
Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά ,κατά τον χαιρετισμό του ο ιερέας είπε

«Η εκκλησία μας βρίσκεται σε μια χαρμόσυνη περίοδο στην Αναστάσιμη. Μετά την προδοσία έρχεται ο Γολγοθάς και ο Σταυρός και μετά τη Σταύρωση ακολούθησε η Ανάσταση.

Εύχομαι η χώρα μας να αποτινάξει τον ζυγό του λήθαργου που βρίσκεται και μιας και πορεύεται μετά την επαίσχυντη προδοσία της συμφωνίας των Πρεσπών να ακολουθήσει η Ανάσταση της πατρίδας μας, να σωθούμε από την αμαρτία της προδοσίας. Χριστός Ανέστη και καλή Ανάσταση στην Ελλάδα μας και στην Μακεδονία μας», και εκεί ξεκίνησαν τα γιουχαΐσματα και οι αποδοκιμασίες Ο κ. Θόδωρος Καρυπίδης απάντησε ότι με την ευλογία της εκκλησίας δημιουργούμε έναν χώρο δημιουργίας, προβληματισμού για να καταθέσουν οι πολίτες τα προβλήματά τους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.