Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

on

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου ανακοίνωσε τη διενέργεια τακτικών εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, κύριος Δημήτριος Νάντσης, γνωστοποιεί ότι την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, θα πραγματοποιηθεί εκλογο-απολογιστική συνέλευση των πεπραγμένων της τριετίας και στη συνέχεια θα διεξαχθούν οι ψηφοφορίες, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να παραβρεθούν στη διαδικασία, προκειμένου ο σύλλογος να ενισχύσει το κύρος και τη δυναμική του, μέσα από την εκλογή όσο το δυνατόν περισσοτέρων εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλογών Κεντροδυτικής Μακεδονίας.
Δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση, έχουν όλα τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Τα ονόματα των μελών που θα θέσουν υποψηφιότητα, θα ανακοινωθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την γραμματεία του συλλόγου, 69 48 717 988, κυρία Γεωργίτσα Νάνσυ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολίασε και εσύ για το θέμα αυτό ......!!!!!!!!

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.