ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
ΓΥΡΙΚΗΣ ΕΛΕΝΗΣ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αμυνταίου
Δημοτική Ενότητα Αετού 


Με τον συνδυασμό ΄΄ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ΄΄
Του υποψήφιου Δημάρχου Τρύφωνα Γρομπανόπουλου

Αγαπητοί συνδημότες , αγαπητές συνδημότισσες, φίλες και φίλοι.
Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την πρόθεση μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Αμυνταίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Τρύφωνα Γρομπανόπουλου.

Στην επιλογή μου αυτή με ώθησαν αφενός η αγάπη μου για τον τόπο που ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και αφετέρου η παρότρυνση πολλών φίλων και συμπολιτών μου, που ζουν στο δήμο μας και μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους προβληματισμούς .

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο που ο Θεός προίκισε με τέσσερις φυσικές λίμνες και ορεινούς όγκους απείρου κάλλους , με πλούσιο ενεργειακό υπέδαφος , με αμπελώνες και αγροτικές εκτάσεις που ευδοκιμούν δυναμικές καλλιέργειες, με ιαματικές πηγές, με αρχαιολογικούς χώρους σπάνιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Κι όμως παρά το γεγονός ότι υπάρχει όλος αυτός ο πλούτος ο δήμος μας ολοένα και συρρικνώνεται , οι νέοι μας μεταναστεύουν, τα σχολεία κλείνουν, οι υποδομές υγείας μειώνονται, τα χωριά μας ερημώνουν. Ο δήμος Αμυνταίου καλείται να αντιμετωπίσει δραστικά αυτήν την κατάσταση και να προσφέρει λύσεις ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη.

Σε αυτήν την αποκαρδιωτική εικόνα θα πρέπει όλοι μας να δραστηριοποιηθούμε για να επανέλθει η ανάπτυξη και η ευημερία στον τόπο μας.

Επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου και εγώ με την ομάδα του Τρύφωνα Γρομπανόπουλου γιατί στο πρόσωπο του Τρύφωνα είδα ένα νέο άφθαρτο πρόσωπο, με όραμα για τον τόπο , με όρεξη για δουλειά , με τις ίδιες ανησυχίες για το Αμύνταιο και τις τοπικές κοινότητες.

Η νέα δομή του αυτοδιοικητικού χάρτη επιβάλλει τις συνεργασίες μεταξύ των ανθρώπων που θα στελεχώσουν τη νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου. Με αυτό το πνεύμα θα εργαστώ και θα συνεργαστώ με όλους τους δημοτικούς συμβούλους που θα προκύψουν από τις εκλογές εφόσον με τιμήσετε και με εκλέξετε δημοτική σύμβουλο. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους συνυποψήφιους μου δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων , να υπάρξει ένας έντιμος και καθαρός προεκλογικός αγώνας χωρίς εντάσεις και όσοι εκλεγούν να αγωνιστούν για να πάει ο τόπος μας ένα βήμα πιο μπροστά.

Με αυτές τις σκέψεις και με ένα νέο ήθος και ένα νέο ύφος σας καλώ να στηρίξετε τη ΄ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ΄και τον Τρύφωνα Γρομπανόπουλο για δήμαρχο και την Ελένη Γυρίκη για δημοτική σύμβουλο.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Σύντομο Βιογραφικό.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Αγραπιδιές. Είμαι κόρη του Βασίλη και της Φανής Γυρίκη. Τα τελευταία χρόνια ζω μόνιμα στον Αετό όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο του τουρισμού ως ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων με την επωνυμία « ΜΑΡΙΛΕΝΑ». Είμαι εκλεγμένο μέλος της Δημοτικής Τοπική Οργάνωσης ( ΔΗΜ.Τ.Ο) Αμυνταίου της Νέας Δημοκρατίας για δεύτερη συνεχή θητεία. Διετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λεχόβου και Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Χάντμπωλ «ΘΗΣΕΑΣ» Λεχόβου. Είμαι μητέρα τριών αγοριών του Ηλία, του Βασίλη και του Θεοφάνη.